Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
1988 Postów

()
Latający Holender
A czemu to "SIĘ" po wielokropku?

Maluda, Maluda, ti ti ti...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Viooltje...to juz do dowolnej interpretacji
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
A co Wy Niewiasty Drogie tak z tym podlizywaniem ?
Ja osobiscie to np. bardzo lubnie wszystkie Panie piszace w tym temacie!! Bez wyjatkow.
Teraz to juz sam nie wiem czy ....SIE, czy KOMUS, czy KOGOS?
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Malutka... moze sie i zagmatwalam , nie mowie, ze nie, przyznaje sie bez bicia a to dlatego, ze wkurzyliscie mnie troszke
Wcale nie jest powiedziane, ze Ty sie nigdzie i nigdy nie... wiesz co...nie bede sie powtarzac
Tak samo jak i KTOS czy KOGOS, no i to SIE.... przed wielokropkiem czy po...
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Schatje gratuluje odwagi że potrafiłaś na tym forum określić swoje przekonania ,gdzie Panie z sabatu wróżek z Wiedzminem na czele a może z tyłu tak nie kryją się ze swoją nienawiscią do ludzi wierzących.Chociaż to nie Ty zaczełas zbaczać z tematu.Mam nadzieje że nikt się nie obrazi
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Zibi, a mjnie się wydawało, że to te wróżki sabatowe z Wiedźminem (Adaś, nowa ksywka!) są w opozycji.
Gratulowanbie odwagi większości jest jak wychwalanie Stalina w latach 40-50.

Buziole.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Zibi L,nikt tu nie pala nienawiscia do nikogo Wydaje mi sie ,ze kazdy z nas wyraza tylko swoje przekonania w danym temacie

Pozdrowionka
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Viooltje napisał:
Zibi, a mjnie się wydawało, że to te wróżki sabatowe z Wiedźminem (Adaś, nowa ksywka!) są w opozycji.
Gratulowanbie odwagi większości jest jak wychwalanie Stalina w latach 40-50.

Buziole.

Z tego co zauwazylam to zdecydowana mniejszosc ma tutaj odwage... nie kryc sie ze swoimi pogladami.
Zibi taka jestem, ze mowie co mysle i to tez cenie u innych. Ale potrafie tez przyznac sie do bledu i przeprosic jesli trzeba. Przewaznie na tym trace, ale coz...
Ps. Violtje mam pytanko ortograficzne, bo ja specjalistka nie jestem. Nie daje mi spokoju to zjawisko werbacji... wydaje mi sie, ze oba/ obydwa/ sformulowanie sa poprawne. Hmmm... czyzby zjawisko werbowania bylo tylko poprawne? Bede wdzieczna za jakies wiarygodne zrodlo, moze byc na priv, zeby nie zasmiecac watku. Z gory dziekuje

I nie wkurzajmy sie wiecej, bo jutro WIELKI DZIEN.

ps. a obrazaja to sie tylko chyba dzieci. Dorosli ludzie nie powinni
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ZIBI L napisał:
Schatje gratuluje odwagi że potrafiłaś na tym forum określić swoje przekonania ,gdzie Panie z sabatu wróżek z Wiedzminem na czele a może z tyłu tak nie kryją się ze swoją nienawiscią do ludzi wierzących.Chociaż to nie Ty zaczełas zbaczać z tematu.Mam nadzieje że nikt się nie obrazi

W imieniu wiekszosci, mniejszosci , sredniosci , wierzacych w logike, siebie, mamone , nic, ufo , czary-mary zwracam sie z wielka prosba do szlachetnych obroncow:

NIE PRZENOSCIE NAM KRZYZA Z POD PALACU DO HOLADII A.u.b

P.S Zawsze podobaly mi sie Panie z Sabatu.... tego i tamtego....zwlaszcza w kankanie
A Wiedzmin jak to Wiedzmin ani z przodu, ani z tylu lecz zawsze ....wsrod.
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
ehhhhhhh
SZOK!!!!!!! doslownie....
kto tu komus jakis krzyz przenosi... spod....

bez komentarza
Zgłoś wpis

Bliżej nas